Utolsó napok Peruban

Bucsút véve Hermano Tahuirotól, DJ, Iunia, Silviu és én még eltöltöttünk 2 napot Punoban, ahol végre volt egy kis időnik internetezni és ellátogatni egy utolsó Inka helyre, Amaru Muru ajtajához. Az ajtó csak 1996ban lett felfedezve, viszont az ősi inkák álltal jól ismert volt. A legenda szerint e kőbe vájt ajtó utat nyit egy másik dimenzióba. Amaru Muru, egy inka pap a spanyol invázió alatt tért e tájra egy arany lemezzel, ami az istenek titkait tartalmazta az ő templomában (Temple of the Seven Rays). Megtalálva az ajtól egy rituálé segítségével kinyitota azt, elrejtete az arany lemezt és eltült örökre e világból.

Ezzel az élménnyel zártuk a Perui kalandokat hisz ideje volt tovább állnunk. Idő közbe elhatároztuk, hogy mivel Peru déli részén vagyunk utunkat Chile felé folytatjuk. Sokan kérdezték, hogy mik a pontos tervek, merre megyünk, meddig maradunk, de mindig csk azt mondtam, hogy majd meglátjuk. ÉS ez a rugalmasság kell is, mert az volt tervbe véve, h Brazilia felé megyünk, de utolsó pillanatban meggodoltuk magunkat és mivel nem volt konkrét tervünk ezt meg is tudtuk tenni. Szóval megyünk amerre majd a lábunk és a szívünk visz. Tartsatok velünk!

U.i.: Ha kiváncsiak vagytok részlezekre a fent leírtak után, vagy szeretnétek ha utána járnánk kérdéseiteknek a különböző országokban, írjatok nyugodtan ide vagy a threebackpacks@gmail.com -ra.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s