Az Inka főváros, Cuzco

Boliviából viszatérve egy napot akartunk Cuzcóban tölteni, majd tovább meni Ollantytambo-ba, ahol már várt minket a Full Moon Lodge és egy hónapos munka. Azonban mikor megérkeztünk kaptuk az emailt Carlo-tól, hogy előbb el kellett utaznia, s megkérte a másik tulaj feleségét, hogy dolgozzon addig a lodgeban. Így munkánk nem volt már nélkülözhetetlen. Persze Carlo hozzátette, hogy amellett, hgy nem leszünk felelősek aa lodgeért, mehetünk önkénteskedni ha akarunk az eddigi ingyen szállás és reggeli cserébe, de nem tud nekünk fizetni sajnos így. Mi rögtön azon töprengtünk, hogy miért derült ez pont ma ki, 1 nappal azután, hogy elhagytuk Bolíviát, hisz ha előbb tudtuk volna, akkor nem jöttünk volna még vissza Peruba ilyen hamar. Mivel mi nem hiszünk  a véletlenekben, gondoltunk, hogy van valami nyomós oka, hogy a dolog így alakult, s csak annyit tehetünk, hogy nyitott szemmel járunk tovább, hogy meglássuk hogyan alakul mindennapi életünk.

 

Cuzcóba Howarddal

Azt mind a ketten éreztük, hogy Ollantába való nem visszamenésünk nem lesz nagy baj, s Cusco energiája amúgy is nagyon tetszett nekünk, így elhatároztuk, hogy itt maradunk.

Megérkezésünkkor Silviu „szállására” tartottunk, ahol megismerkedtünk Howarddal. Howard egy „Kapcsolat Csontkovács” – Network Spinal Analysis (www.associationfornetworkcare.com ), aki sima csontkovácsként kezdte, de mikor megismerkedett a Nerwork, aza kapcsolat Csontkovácssággal, amibe energia munkát is bevonnak a csont ropogtatás mellett, látta, hogy a páciensek sokkal gyorsabban gyógyulnak, így innentől ezzel mozgot tovább. Emellett Reconnection-nel (www.thereconnection.com/, http://www.reconnection.hu/ ) is foglalkozik többek között, ami szintén egy energia gyógyító módszer. Howard eredetileg Canadából származik, s 15 éve jött Cuscóba, hogy egy barátjának besegítsen, aki szintén csontkovács, amíg ő utazni ment pár hónapra. Peru annyira megtetszett Howardnak, hogy azóta haza se ment, hanem saját irodát nyitott, s itt él boldogan.

Silviu pár hónapja ismerkedett meg Howarddal, s mikor mi Ollantába költöztünk, ő ideköltözött hozzá, hogy együtt dolgozzanak és tanuljanak egymástól. Mikor megismerkedtünk Howarddal rögtön megszerettü egymást. Kedvességével, hatalmas szivével, állandó msosolyával és melegségével rögtön belopta magát a szívünkbe, s itt létünk alatt apánk helyett apánk volt.

Megérkezésünkkor Silviu ép egy szobát festett, amit Howard majd ki szeretne adni, így rögtön kaptunk az alkalmon és megkérdeztük nem maradhatunk e itt 2 hétig. Howard igent mondot, így boldogan költöztünk be a kisszobába.

Cuzcóban napjaink városnézéssel, olvasással, írással és egy kis vásárlással teltek. Élveztük, ahogy magunkba szívhattuk Cuzco varázslatos atmoszférájának erejét. Örültünk, Howard irodájában is lenni, mert rendkívül motiváló pozitív energia lebegett mindenhol a levegőben. Az iroda a San Blas Téren található, közel a főtérhez (Plaza de Armas).

Howinak rengetek szuper könyve van gyógyítás, energia és pszichológia témakörben, így élvezettel merültünk el bennük hetekig.

Hogy hogyan teltek az ünnepek Peruban, megtudhatjátok a következőkben…

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s